banner564

İadesi bekleniyor

Hasan Işık Özgöçmen’in katil zanlısı Pakistan uyruklu Muhammad Salman, Rum polisi tarafından Limasol’da yakalandı

İadesi bekleniyor
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

   İskele bölgesinde, Ötüken ile “Long Beach” otel arasında bulunan ormanlık alanda, kemeri ile boğularak öldürülen Hasan Işık Özgöçmen’in katil zanlısı, Güney Kıbrıs’ta yakalandı.
   Polis Basın Subaylığı yaptığı açıklamada, katil zanlısı Muhammad Salman’ın, Rum polisi tarafından Limasol’da yakalandığını ve zanlının iade edilmesi için gerekli tüm girişimlerin yapıldığını bildirdi. Tüm bu gelişmelerin ardından katil zanlısının birkaç gün içerisinde KKTC’ye iade edilerek mahkeme huzuruna çıkarılması bekleniyor.
   Hatırlanacağı gibi 30 Eylül 2018 tarihinde sabah 07.00 sıralarında, Ötüken ile Long Beach arasında bulunan ormanlık alan içerisinde, köpeğini gezdirmeye giden bir polis memuru tarafından bir ceset bulunmuş, olay yerine giden polis ekipleri yaptıkları inceleme sonucunda cesedin 53 yaşındaki Hasan Işık Özgöçmen’e ait olduğunu ve kemeri ile boğazı sıkılmak suretiyle öldürüldüğünü belirlemişlerdi. Yapılan geniş çaplı soruşturma neticesinde katil zanlısının ülkemize çalışma izni ile gelen Pakistan uyruklu Muhammad Salman olduğu tespit edilmişti. 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2018, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473