banner564

İki el sıktı kaçtı

Arabasından inip evine doğru yürüyen Şevket Aykut Tukyu’ya, motosikletli bir şahıs tarafından silahlı saldırı düzenlendi

İki el sıktı kaçtı
banner598

 Onur ULAĞ

Girne’ye bağlı Boğazköy’de dün akşam saatlerinde Özyalçın sitesindeki bir apartmanın önünde gerçekleşen kurşunlama olayı, bölgede hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu.
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, dün saat 18.30 sıralarında henüz kimliği tespit edilemeyen motosikletli bir şahıs, Özyalçın Sitesi 168 numarada bulunan evine girmek için arabasından inen ve kapıya yönelen Şevket Aykut Tukyu’ya tasarrufundaki tabanca ile iki el ateş etti.
Olayda büyük bir şans eseri saldırıya uğrayan Tukyu yara almadan kurtuldu. Silahlı saldırgan ise hızla bölgeden uzaklaştı. Polis olayın failini yakalamak için ülke genelinde geniş çaplı soruşturma başlattı.
Öte yandan saldırıya uğrayan Şevket Aykut Tukyu geçtiğimiz temmuz ayında Girne’de yaşanan alacak verecek meselesinde şiddet tehdidinde bulunduğu gerekçesiyle mahkemeye çıkarılmış ve teminatla serbest bırakılmıştı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474