banner564

MTG’den yabancı şov

MTG, geçtiğimiz sezon Binatlı’da başarılı bir performans sergileyen Peter’i, dün KTFF’de attırdığı imza ile resmen renklerine bağladı 

MTG’den yabancı şov
banner598

Mağusa Türk Gücü geçtiğimiz günlerde anlaşmaya vardığı Peter Ebimobowei ve profesyonel futbol kariyeri olan defans oyuncusu Mıchael Odibe’yi dün KTFF’ye götürerek resmi imzaları attırdı ve renklerine bağladı.
Sezon öncesi yaptığı transferlerle adeta rakiplerine gözdağı veren ve sezona şampiyonluk parolası ile giren K-Pet Süper Lig’in Mağusa ekibi Mağusa Türk Gücü, geçtiğimiz sezon Binatlı’da başarılı bir performans sergileyerek adından söz ettiren Peter Ebimobowei’yi dün KTFF’de attırdığı imza ile resmen renklerine bağladı. Mağusa Türk Gücü ayrıca profesyonel kariyeri olan savunma oyuncusu Michael Odibe’yi de, dün KTFF’de attırdığı imza ile resmen renklerine bağladı. Mıchael Odibe’nin avukatı ve menajeri Cemal Sabancıoğulları aracılığı ile adaya getirilen Odibe’nin kariyeri önemli takımlarla dolu. 30 yaşında ve 1.91 boya sahip olan savunma oyuncusu daha önce Nijerya milli takımının formasını da giydi. Kariyerinde Serie A takımlarından AC Siena, Ukrayna Ligi ekiplerinden Arsenal Kiev ve Dnipro forması da giyen Mıchael Odibe son olarak Kazakistan Premier ligi takımlarından Akzhayik Uralsk takımında forma giydi. Futbol dünyasının güvenilir sitelerinden olan Transfermarkt’ın 1 Temmuz’da güncellenen verilerine göre, şu an için piyasa değeri 400 bin Euro olan Nijeryalı yıldız yeni sezonda Mağusa Türk Gücü’nün savunmasının temel direği olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473