banner564

İkisi de serbest

5 gündür karakolda tutulan Ahmet Ecevit Dayançer ve Tuncay Esma aleyhindeki soruşturma tamamlandı

İkisi de serbest
banner598
Girne’de geçtiğimiz hafta uyuşturucu madde ile suçüstü yakalanan zanlı Ahmet Ecevit Dayançer ve uyuşturucu satmakla suçlanan Tuncay Esma aleyhindeki soruşturma tamamlandı. Soruşturma maksatlı 5 gündür poliste tutuklu bulunan zanlılar, polise ifade vermedi.   Aleyhlerinde alınan 2’şer günlük tutukluluk süresi dolan zanlılar, teminat talebiyle yeniden mahkemeye çıkarıldı. 
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesinde görevli polis, zanlı Ahmet Ecevit Dayançer ve Tuncay Esma’nın kanunsuz uyuşturucu madde “alma”,  “verme” ve “tasarruf” suçlarından tutuklandığını anlattı. 

5 gündür poliste tutuklular
Polis, her iki zanlının da 5 gündür poliste tutuklu bulunduğunu ve bu süre zarfında ifade vermediklerini belirtti. Polis, zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını, ileride yargılanıncaya kadar uygun bir teminata bağlanmaları talebinde bulundu.
Mahkeme, Tuncay Esma’nın ileride yargılanıncaya kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak, KKTC vatandaşı 1 kişinin imza edeceği 50 Bin TL’lik kefalet senedi ile Ahmet Ecevit Dayançer’in ise yurt dışına çıkışını yasaklayarak KKTC vatandaşı 2 kişinin imza edeceği 50’şer Bin TL’lik kefalet senedi imza ederek serbest bırakılmasına karar verdi.  

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2016, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474