banner564

İktidar yürüyüşü

Partilileriyle Serdarlı’da buluşan Özgürgün, “Bugün seçime gitsek UBP en az yüzde 40 oy alır” dedi

İktidar yürüyüşü
banner598
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Gazimağusa İlçe Örgütü, geçtiğimiz gün Serdarlı’da sohbet toplantısı düzenledi. 
Toplantıda UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, UBP Genel Sekreteri Sunat Atun, UBP Gazimağusa İlçe Örgütü Başkanı Resmiye Canaltay, UBP Gazimağusa Milletvekilleri Erdal Özcenk, Dursun Oğuz ve Hamza Ersan Saner, UBP Gazimağusa İlçesi Yönetim Kurulu Üyeleri, UBP Serdarlı ve bölge köylerinden örgüt temsilcileri ve bazı köylüler hazır bulundu. 
Serdarlı’daki toplantıda konuşan Genel Başkan Özgürgün, “UBP’nin ayak sesleri duyulmaya başlamıştır. UBP’nin gücü ve gelişi artık ‘gümbür gümbür’ diye konuşulmaya başlanmıştır. Özellikle Gazimağusa bölgesinden UBP’nin yükselişini ve şahlanışını görüyorum” dedi.
Hükümetin taş üstüne taş koymadığını savunarak, beceriksizlikle eleştiren Özgürgün, “hükümetin beceriksizliği yüzünden Türkiye’den gelecek elektrik ve suyla ilgili projelerin durduğunu” öne sürdü.
Hükümetin bir yıllık icraatlarını saydığında hiçbir şey göremediğini ifade eden Hüseyin Özgürgün, 2013 seçimlerinde oylarının yarısını kaybeden UBP’nin bugün seçim olsa oy oranının yüzde 40’tan aşağıda olmayacağını öne sürdü. Özgürgün şöyle konuştu:
“Ben Sayın Başbakan'a ‘hodri meydan’ diyorum ve çağrı yapıyorum. Gel bugün seçime gidelim, göreceksin UBP yüzde 40’tan aşağı oy almayacak. CTP de yüzde 30’ların altına gerileyecek. Başbakanın cesareti varsa çıksın erken seçime gidelim. Biz bir sene önce bunu söyleyecek durumda değildik. Şimdi UBP’liler göğsünü gere gere çıkıp konuşabilir. Erken Seçim… Tabii ki Başbakan gelmiyor. Bırakın gelmesin. Günü geldiğinde göreceğiz. Eğer bugün yapmazsa 3 gün sonra yaparsa UBP yüzde 40’ların da üzerine çıkacak. Bir ay sonra yaparsa yüzde 45’lerin üzerine, iki sene sonra yaparsa yüzde 50’lerin üzerine çıkacak. İstediği zaman seçime gidelim. Bizim korkumuz yok. UBP tabanıyla, kadrolarıyla müthiş bir ivme yakaladı, müthiş bir güç yakaladı. Bu gerçekten bir gurur tablosudur.” 
Serdarlı’daki toplantıda konuşan UBP Genel Sekreteri Sunat Atun da KKTC’de artık iflas etmiş bir hükümet olduğunu savundu ve hükümete eleştiriler yaptı. 

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2014, 07:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474