banner564

İlyas ile Metin’in ‘kafalar dinamo’

Alayköy’de Soykan marketin anahtarını çalıp, 22 dakika içinde çoğalttıktan sonra soygun gerçekleştirdiler

İlyas ile Metin’in ‘kafalar dinamo’
banner598

 Suna ERDEN

Başkent Lefkoşa’ya Alayköy’de Soykan Marketin anahtarını çalıp, bir kopyasını yaptıktan sonra yerine koyan İlyas Ulaş ile Metin Tarım, gece saatlerinde işe koyuldu. İki zanlı anahtarını kopyaladıkları markete girip 2 bin 300 TL, 10 Euro demir madeni para, 200 TL değerindeki çek yaprağı ve kredi kartı çaldı.
Polis, bir hafta süren soruşturmanın ardından iki uyanığın foyasını ortaya çıkardı.
Gözaltına alınan iki zanlı dün tutuklama talebi ile mahkemeye çıkarıldı. 
Soruşturmayı yapan polis, 24 Ekim tarihinde 19.30-06.40 saatleri arasında Alayköy'de Gelibolu Sokakta bulunan Soykan isimli marketin kapısının anahtar ile açılarak içeriye girildiğini söyledi.
Polis, yazar kasada bulunan 2 bin 300 TL, 10 Euro demir madeni para, 200 TL değerindeki çek yaprağı ve kredi kartının çalındığını belirtti. 
Şikâyet üzerine soruşturma başlatıldığını kaydeden polis, hırsızlığı İlyas Ulaş ve Metin Tarım’ın birlikte işlediğini tespit ettiklerini söyledi.

Her şey 22 dakikada oldu
Polis, İlyas Ulaş’ın marketin kapısı üzerinde bulunan anahtarı yerinden alarak market içerisinde buluştuğu zanlı Metin Tarım’a verdiğini belirtti. 
Polis, anahtarı alan zanlı Tarım’ın 22 dakika sonra tekrar markete geldiğini ve zanlı Ulaş’ın da anahtarı alıp yerine taktığının tespit edildiğini anlattı. 
Polis, soruşturmanın devam ettiğini söyleyerek, zanlıların üç gün tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474