banner564

İncelemede bulundu

Tufan Erhürman, Tatlısu’da Arkeolog Müge Şevketoğlu ve ekibi tarafından sürdürülen kazıyı ziyaret etti

İncelemede bulundu
banner598
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman ve heyeti, Tatlısu’da Arkeolog Müge Şevketoğlu ve ekibi tarafından sürdürülen kazıyı ziyaret ederek kazı alanında incelemede bulundu ve arkeopark projesiyle ilgili bilgi aldı.
CTP’den yapılan açıklamaya göre, kazı alanını ziyaret eden ve arkeopark projesiyle ilgili olarak Müge Şevketoğlu ve ekibinden bilgi alan Erhürman, Kıbrıs’ın kuzeyindeki en eski yerleşim yerini ortaya çıkarmaya yönelik bu kazının ve kazı alanında yapılması planlanan arkeopark projesinin son derece heyecan verici olduğunu, bu projede emeği geçen herkese teşekkür borçlu olduklarını söyledi. 

CTP’nin halkla buluşma toplantıları sürüyor
Öte yandan Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Girne İlçesi halk toplantılarına devam ediyor. Köy gezleri kapsamında Taşkent sakinleriyle buluşan ilçe yöneticileri ve bölge milletvekilleri son siyasi gelişmeleri aktararak, değerlendirmelerde bulundu. 
CTP’den yapılan açıklamaya göre, gelen soruları yanıtlayan CTP’li heyet, halkın şikayetlerini ve çözüm önerilerini not etti. 
Halk buluşmasında; CTP Girne İlçe Başkanı Mehmet Kale Kişi, CTP MYK üyesi, Girne Milletvekili Fazilet Özdenefe, CTP Girne Milletvekili Ömer Soyer Kalyoncu birer konuşma yaptı.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2017, 10:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474