banner564

‘İşi bilmek lazım’

Özgürgün “son iki ayda piyasaya 700 milyon aktardık” dedi

‘İşi bilmek lazım’
banner598
Ulusal Birlik Partisi (YBP) Genel Başkanı, Başbakan Hüseyin Özgürgün, hükümetin son iki ayda piyasaya yaklaşık 700 milyon TL para aktardığını söyledi. Özgürgün, “Bunu biraz iş bilmek, biraz iyi niyet, biraz da elini taşın altına koyarak, cesaretle yaptıklarını” söyledi.
Ögürgün bu açıklamasını, UBP Gönyeli Kadın Kolları’nın düzenlediği iftar yemeğinde yaptı.
Yemekte konuşan Özgürgün, hükümetin iki ayda farkını gösterdiğini, insanlarının yüzünün gülmeye başladığını belirtti.
Partililere “2017’de seçimin ayak sesleri duyulacak, seçim kapıdadır, hazır olun” diye seslenen Özgürgün, “UBP gelecek seçimde tek başına iktidarın tek adayıdır” ifadelerini kullandı.
UBP’nin kadınlara ne kadar değer verdiğini de gösterdiklerini, son 3 yılda yaptıkları tüzük değişikliklerinin devrim niteliğinde olduğunu söyleyen Özgürgün, eskiden erkek egemen görünümünde olan Parti Meclisi’nde şimdi kadın üyelerin de olduğunu, bunun UBP’de devam edeceğini, gelecek dönemde UBP’den daha çok kadın milletvekili ve bakan çıkacağına inandığını kaydetti.

“Seçim çok uzak değil”
UBP’nin gelecek seçimde tek başına iktidarın tek adayı olduğunu ifade eden Özgürgün, UBP’nin zaten birinci parti olduğunu, daha iyi çalışmak gerektiğini ifade ederek, “Seçim çok uzak değildir” dedi ve üyelere şöyle seslendi:
“2017 yılına girdiğimiz andan itibaren seçimin ayak sesleri yavaş yavaş duyulacaktır. Yaz aylarına giriyoruz, Meclis Ekim’de açılacak, bütçe çalışmaları derken 2017’yi bulacağız. 2017 yılına girdiğimiz anda seçim yakındır, kapıdadır. Biz hazır olmalıyız...”

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2016, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474