banner564

‘Kabul edilemez’

Kıbrıs İş İnsanları Yatırımcılar ve Ekonomi Derneği, Çeler’in Baf’tan seyahat etmesine tepki gösterdi

‘Kabul edilemez’
banner598

  Kıbrıs İş İnsanları Yatırımcılar ve Ekonomi Derneği, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler’in ‘daha ucuz’ olduğu gerekçesiyle Baf Havaalanı üzerinden Ürdün’e girmesini eleştirerek, bunun kabul edilemez bir davranış olduğunu açıkladı.

   “Çeler Devlet Adamı gibi Davranmalı” başlığıyla yayınlanan bildiride şöyle denildi:
   “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sn. Zeki Çeler’in Kıbrıs Türkünün verdiği eşitlik ve varoluş mücadelesi ve limanlarımızla ilgili ambargolara karşı uğraşlarını yok sayıp bu resmi görevi devam eden bir devlet adamı iken Güney Kıbrıs havaalanını kullanarak seyahat etmesi kabul edilebilir bir davranış değildir. 
   Sn. Zeki Çeler’in tüm geçmişimizi yok sayarak pahalı bilet diye açıkladığı kendi küçük maddi çıkarı için 60 yıllık uğraşları göz ardı etmesi ve Güney Kıbrıs havaalanını kullanarak ve KC pasaportu ile seyahat etmesini yadırgıyoruz.  
Sıradan yurttaşın seyahat özgürlüğü ve tüketici haklarına saygıyı kabul ederken, yeminle makamına oturmuş bir siyasinin kendi maddi menfaatleri için kendi varoluşunu inkar etmesinin makamına ve halkımıza yakışmadığını, sorumsuzluk olduğunu düşünüyoruz.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473