banner564

Kabus gibiydi

Korumalardan dayak yiyen ünlü diyetisyenin eşi Neserin Kaya, “İlk geceden balayı programımız alt üst oldu” dedi  

Kabus gibiydi
banner598

 Suna ERDEN

Gecikmeli balayı için Bayramda Kıbrıs’a gelen ve daha ilk geceden korumaların saldırısına uğrayan ünlü diyetisyen İlter Faik Kaya ile Eşi Nesrin Kaya’nın tüm hayalleri alt üst oldu. Ada’dan büyük bir moral bozukluğu içinde ayrılan genç çift “Yaşadıklarımız kabus gibiydi” dedi.
   Gece kulübüne terlikle girdikleri için korumaların kaba davranışlarıyla karşılaştıklarını ve bu durumu otel yönetimine şikayet etmek isterken saldırıya uğradıklarını belirten Kaya çifti “10 kişi birden üzerimize yürüdü ve öldüresiye dayak attı” diyerek, büyük bir şok yaşadıklarını anlattı.
Ünlü diyestisyen İlter Faik Kaya ile Eşi Nesrin Konuklu Kaya, başlarından geçenleri Diyalog’a anlattı. Eşi Neserin Konuklu Kaya, “4 ay önce evlendik. Balayımızı yapamamıştık. Bu nedenle hem bayram tatili hem de balayı için Kıbrıs’a geldik. Ancak kabus dolu dakikalar yaşadık” dedi. İlter Faik Kaya ise KKTC polisinin kendileri ile çok ilgilendiğini ifade ederek, teşekkür etti. Kaya, “Bu olayın hesabının sorulmasını istiyoruz. Davanın sonuna kadar takipçisiyiz. Ayrıca otele de dava açacağız” şeklinde konuştu. 

“Çığlık attım, duyan olmadı”
Güzel birkaç gün geçirmek için ülkeye gelen ancak terlikle eğlence mekanına girince ciddi şekilde darp edilen İlter Faik Kaya’nın eşi Nesrin Konuklu Kaya, yaşananlar anlattı. Kaya şunları söyledi: 4 ay önce evlendik ancak balayı yapmaya fırsat bulamamıştık. Bizde Kıbrıs’ta özel tatil paketi satın aldık ve balayı için Girne’deki Cratos otele yerleştik. Gece saatleri geldiğimiz için valizlerimizi bıraktıktan sonra oteli gezmeye başladık. Sonra olayın gerçekleştiği ve otel bünyesinde faalaiyet gösteren kulübe bakmak istedik. Üzerimizde ülkeye gelirken giydiğimiz şort ve parmak arası terlikler vardı. İçeri bakıp çıkacaktık. Zaten saat 03.00 sıralarıydı. Herkes mekandan çıkıp gidiyordu. İçeri girdiğimizde mekanın güvenlikleri gelip,  ters bir uslupla “Böyle giremezseniz, dışarı çıkın” dedi. Bizde “Bakıp çıkacağız. Ayrıca otelin tüm birimlerine girme hakkımız var. Yetkili ile konuşmak istiyoruz” dedik. Eşim, eline telefonu alıp otelin yetkilisine ulaşmaya çalışırken,  aniden 10’nu aşkın koruma eşime saldırdı.Öldüresiye dövmeye başladılar. Eşime yardım etmek istedim beni de iki kez tokatladılar.
Çığlık atmaya başladım. Polis diye bağırdım. Otelin lobisine doğru koştum ancak kimseler etrafta yoktu. Bize yardım edecek kimse yoktu. Birçok koruma eşimi darp etmeye devam ediyordu. O anda çok çaresiz hissetim. Birden çevreden bazıları sakin olmamı polis çağırdıkları söylediler. Eşim için ambulans çağırdık.YDÜ Hastanesine kaldırdık. Orada  gözünden operasyon geçirdi. Yaşadığımız olay korku filmi gibiydi. Eşimin tedavisinin ardından hemen ülkeden ayrıldık.

Davacıyız
İlter Faik Kaya ise KKTC polisinin kendileri ile çok ilgilendiğini ifade ederek, teşekkür etti. Kaya, “Gözümden operasyon geçirdim. Burnum kırık. Eşim iki kez tokatlandı. Biz bunları yaşadık. Bu olayın hesabının sorulmasını istiyoruz. Davanın sonuna kadar takipçisiyiz. Ayrıca otele de dava açacağız” şeklinde konuştu.  

YORUM EKLE
YORUMLAR
cetin S
cetin S - 6 yıl Önce

Yoru da gorkma.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473