banner564

Kadına şiddet mi dediniz?

Boşanma aşamasında olduğu eşini defalarca dövmekle suçlanan Abdülkadir Aktürk kefaletle serbest kaldı

Kadına şiddet mi dediniz?
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Ulusal Mücadele Günü olan 25 Kasım’da Gazimağusa’da bir kadın boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından darp edildi. Yeniboğaziçi’nde meydana gelen olayda 
Abdülkadir Aktürk isimli şahsın, boşanma aşamasında olduğu eşinin yüzüne defalarca vurarak ciddi şekilde darp ettiği belirtildi.
Eşinin şikayeti üzerine gözaltına alınan zanlı “Ciddi darp” suçlaması ile dün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarıldı.
Zanlı Aktürk, polisin yürüttüğü soruşturmanın tamamlanması nedeni ile tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Yüzüne defalarca vurdu
Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Buse Uyar, zanlı Abdülkadir Aktürk’ün, Yeniboğaziçi’ndeki evinde boşanma aşamasında olduğu eşi ile çıkan tartışma sonucu eşinin yüzüne elleri ile birçok kez vurup ciddi şekilde darp ettiğini açıkladı. Polis memuru Uyar, kadının polise gelerek şikayetçi olduğunu ve zanlının tutuklandığını kaydetti. Yürütülen soruşturmanın tamamlandığını ifade eden Uyar, zanlının teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme, zanlı Abdülkadir Aktürk’ün yargılanıncaya dek yurt dışına çıkışını yasaklayıp, seyahat belgelerine el konulması, KKTC vatandaşı 1 kefilin 50 bin TL şahsi kefalet senedi imzalaması koşulu ile zanlının serbest bırakılmasına emir verdi. 

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2020, 11:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gulsen Safakli
Gulsen Safakli - 3 yıl Önce

Artik bu ulkede olmaktan utaniyorum cunku Turkiye den farki kalmadi. O adam bu sefer gidip karisini oldururse ne ceza verilecek? Tehlike yurt disina kacmasi mi yoksa kadina zarar verme tehlikesi mi??? Acil kadini ve cocuklari koruyucu saglam yasalar cikarilmali. Yasalar duzeltilmezse bastakiler de eslerine cocuklarina zarar verdikleri icin islerine gelmiyor diye dusunecegim. O moderin goruntulerinin arkasinda bir canavar var muhtemelen. Yoksa canileri niye koruyorlar??????

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474