banner564

Kafaya takmadı

Eski kız arkadaşını darp edip, eşyalarına zarar veren; sonrasında zorla araca bindirip kaçıran ve ölümle tehdit eden Haydar Şahin’e bir yıl hapislik verildi

Kafaya takmadı
banner598
Teoman TURAN
Eski kız arkadaşını darp edip, eşyalarına zarar veren; sonrasında zorla araca bindirip kaçıran ve ölümle tehdit eden Haydar Şahin’e bir yıl hapislik verildi. Sanığın, şiddet, kavga, darp gibi suçlardan birçok sabıkası bulunduğu öğrenildi.
Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan sanığın suç işlemeye meyilli olduğu vurgulandı. Sanığı 1 yıl hapis cezasına çarptıran heyet gerekçelerini açıkladı.
Sanık hakkında verilen kararı okuyan Yargıç Murat Soytaç, sanığın işlemiş olduğu suçların farklı tarihlerde işlenen benzer suçlar olduğunu ve teminata bağlanmasına rağmen defalarca suç işlemeye devam ettiğini belirtti. Yargıç Murat Soytaç, sanığın “Adam kaçırma, ciddi darp, şiddet tehdidi” gibi suçlardan yargılandığını, sanığın son olarak Temmuz 2017 tarihinde Lefkoşa’da eski kız arkadaşı olan N.Ç’yi kendisiyle barışmadığı gerekçesiyle I phone 5s marka model cep telefonunu kırdığını ve darp ettiğini söyledi. 

Araca zorla bindirip kaçırdı…
Yargıç, sanığın yine aynı ay içerisinde ikinci kez N.Ç.’nin aracının önünü kestiğini, sağ elini tutup bükmek suretiyle zorla kendi aracına bindirip kaçırdığını ve ölümle tehdit ettiğini ifade etti. Bu tür suçların toplumda büyük infiale neden olduğunu kaydeden yargıç, sanığı suçlu bulup mahkûm ettiklerini ve 1 yıl hapis cezası ile cezalandırdıklarını açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2017, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474