banner564

Karagülle’yi  ihbar yaktı

Tasarrufundaki 25 adet uyuşturucu hap ile Girne Limanı’ndan ülkeye giriş yapan zanlı, Lefkoşa’da caddede gezerken yakalandı

Karagülle’yi  ihbar yaktı
banner598

 Suna ERDEN

Türkiye'den 13 Temmuz tarihinde Girne Turizm Limanından tasarrufunda 25 adet uyuşturucu hap ile ülkeye giriş yapan ve alınan ihbar üzerine önceki gün gerçekleştirilen operasyon sonucu Lefkoşa’da Bedreddin Demirel Caddesi üzerinde tasarrufunda 13 adet hap ile yakalanan zanlı İsmail Karagülle, dün Lefkoşa’da tutukluluk talebi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı. 
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, İsmail Karagülle'nin 21 Temmuz 2018 tarihinde saat 15.30 sıralarında, Lefkoşa’da Bedreddin Demirel Caddesi’nde polis tarafından yapılan operasyonda tasarrufunda 13 adet uyuşturucu hap ile yakalandığını söyledi. Polis, zanlının suçüstü yakalanmasının ardından mahkeme emri ile evinde yapılan aramada ise 3 adet tam ve 1 adet yarım uyuşturucu olduğuna inanılan hap bulunduğunu mahkemeye aktardı. 

Tedaviden kaçmış
Polis memuru, olayla ilgili olarak yürütülen soruşturmanın devam ettiğini, zanlının vermiş olduğu gönüllü ifadesinin teyit tekzip edileceğini belirterek ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. 
Polisin ardından söz alan zanlı, uyuşturucu hapları kendi kullanımı için getirdiğini ve bağımlı olduğunu söyledi. Zanlı ayrıca uyuşturucu tedavisi gördüğü Türkiye’den kaçtığını da sözlerine ekledi. Yargıç Cenkay İnan, zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473