banner564

Kezban Yönlüer, 6 davadan yargılanıyor

Kezban Yönlüer, Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde ilk duruşmaya çıkarıldı

Kezban Yönlüer, 6 davadan yargılanıyor
banner598
Gönyeli’ de 2012 yılında Alkan Coşkun’un başının üzerinden aracıyla geçip ölümüne sebep olduğu iddiası ile yargılanan  Kezban Yönlüer dün Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde ilk duruşmaya çıkarıldı. İtham edilerek önceki gün tutuklanan sanığın davası Başkan Peri Hakkı, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay’dan oluşan heyetin huzurunda görüşüldü.
Hidayet Duran tanık olarak dinlendi
Gerçekleştirilen ilk duruşmada Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı olay yeri inceleme uzmanı polis memuru Özdem Özdemir ve olayın meydana geldiği tarihlerde polis olarak görev yapan Hidayet Duran tanık olarak dinletildi. Tanıkların dinlenmesinin ardından duruşma kaldığı yerden devam edilmek üzere 9 Ekim 2014 Perşembe gününe ertelendi.
Yarına ertelendi
Sanık Yönlüer, “Tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu başkasının ölümüne sebep verme” “Tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu kazaya sebep olma”, “Kaza yaptıktan 24 saat sonra trafik kazası yaptığını polise bildirmemek”, “ihtiyatsızca acele ile halka tehlike arz edecek şekilde araç kullanma” “Seyrüseferiz araç kullanma ve sigortasız araç kullanma” suçlarından yargılanıyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2014, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473