banner564

Kitaplarını imzaladı

Hasan Çakmak, İskoçya’daki Britanya Alevi Kültür Federasyonu’nun misafiri oldu

Kitaplarını imzaladı
banner598
Britanya Alevi Kültür Federasyonu’nun davetlisi olarak İskoçya’ya giden Gazeteci-yazar Hasan Çakmak kitaplarını İskoçya’da yaşayan kitapseverler için imzaladı.
İskoçya’nın başkenti Edinburgh’ta düzenlenen kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde davet alan Hasan Çakmak Edinburgh’ta imza günü ve kültür sohbetlerinde konuşma yaptı.
Edinburgh Cem Evi’nde gerçekleştirilen etkinliklerde konuşma yapan Hasan Çakmak yazmış olduğu kitapları, Kıbrıs kültürünü ve dünyanın çeşitli yerlerinde yürüttüğü kültür sanat çalışmaları hakkında katılımcılara bilgiler verdi.
Çakmak, Edinburgh Cem Evi’ndeki konuşmasının ardından katılımcıların sorularını da yanıtladı.
Edinburgh Cem Evi’nde katıldığı kültür sohbetleri sonrasında kitap dostlarına yazmış olduğu kitapları imzalayan Hasan Çakmak, İskoçya’da gördüğü ilgi ve alakadan oldukça memnun olduğunu dile getirdi. Çakmak, yazmış olduğu kitapların İskoçya’da da okunmasının ve ilgi görmesinin memnuniyet verici bir gelişme olduğunu ifade etti.

Başkana kitap takdimi
Gazeteci-yazar Hasan Çakmak etkinliğin sonunda İskoçya Edinburgh Cem Evi Başkanı Zekeriya Armut’a “Damlacıklar” isimli kitabını takdim etti.
Kitap takdimi sırasında bir konuşma yapan Edinburgh Cem Evi Başkanı Zekeriya Armut, Hasan Çakmak’ı İskoçya Edinburgh’da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dünyanın birçok ülkesinde yürüttüğü kültür çalışmalarında başarılarının devam etmesini diledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2015, 09:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474