banner564

Koçero çaldı Kuşçu taşıdı

Başkent Lefkoşa’da Lefkoşa’da 5 Eylül tarihinde gerçekleşen 150 bin TL’lik soygunun ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı

Koçero çaldı Kuşçu taşıdı
banner598
Başkent Lefkoşa’da Lefkoşa’da 5 Eylül tarihinde gerçekleşen 150 bin TL’lik soygunun ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. H.D isimli şahsın evine girerek içerisinde silah ve 150 bin TL’lik ziynet eşyası bulunan kasayı çalan Koçero lakaplı İbrahim Özyüksel ile kasayı taşımasına yardımcı olan Sabahattin Kuşçu hakkındaki polis soruşturması tamamlandı. Zanlılardan İbrahim Yüksel’in tutuklu yargılanmasına karar verilirken, zanlı Kuşçu ise yargılanmak üzere teminatla serbest bırakıldı. İçerisinde binlerce lira ziynet eşyası bulunan çelik kasayı çalmayı başaran zanlılar dün teminat talebi ile duruşmaya çıkarıldı. Polis, zanlı Özyüksel’in Lefkoşa’da 5 Eylül saat 01.00 sıralarında H.D isimli şahısın evine girerek elbise dolabı içerisinde bulunan ve içerisinde tabanca, şarjör, 25 adet canlı mermi ve 150 bin TL değerindeki ziynet eşyası bulunan kasayı çaldığını söyledi.

İlk önce Kuşçu tespit edildi
Polis zanlıya çalınan kasayı taşımasına yardım eden zanlı Sabahattin Kuşçu’nun tespit edilerek tutuklandığını belirtti. Polis zanlı İbrahim Özyüksel aleyhinde “Geceleyin ev açma, sirkat ve kanunsuz tabanca, patlayıcı madde tasarrufundan dava getirildiğini zanlı Sabahattin Kuşçu aleyhine de hırsızlık mal kabulü ve kanunsuz tabanca, patlayıcı madde tasarrufundan dava getirildiğini açıkladı. Polis zanlılar aleyhine başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirterek teminata bağlamasını talep etti.
Mahkeme zanlı İbrahim Özyüksel’in tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 30 gün süre ile cezaevine gönderilmesine, zanlı Sabahattin Kuşçu’nun ise yurtdışına çıkış yasağı ve iki kefilin 40’ar bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2015, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473