banner564

Korku yarattı

Dışişleri eski Bakanı Taner Etkin,  Lefkoşa-Girne anayolunda meydana gelen kazayı ucuz atlattı

Korku yarattı
banner598

Ömer KADİROĞLU

Lefkoşa- Girne anayolunda dün öğle saatlerinde seyreden Dışişleri eski Bakanı Taner Etkin, aracında sorun yaşanması nedeniyle aniden durmak zorunda kaldı. 
Etkin’in ani durması nedeniyle arkadan seyreden araçlar yavaşlayayım derken kaza yaptı. Dört aracın karıştığı kazada yaralanan olmazken, trafik uzun süre aksadı. Etkin, “Kaputum açılınca önümü göremediğim için yol içerisinde durmak zorunda kaldım” dedi.

Aniden durunca olanlar oldu
Yaşanan kazada seyir halinde olan Etkin,  yönetimindeki FC 448 plakalı aracın kaputunun açılıp ön camı kapatması sonucu yol içerisinde durmak zorunda kaldı. 
Girne istikametine seyreden Etkin’in hız şeridinde durmak zorunda kalması ise arkadan gelen sürücülerin kaza yapmasına neden oldu. 
Yine aynı istikamete ZKSR 962 plakalı araçla seyreden Kubilay Lütfi Emirsoylu (E-63) önünde duran araca çarpmamak için aniden fren yaptı.
Ancak Yusuf Pirgalı (E-67), yönetimindeki LM 861 plakalı aracın arkadan çarpmaktan kurtulamadı.
Çarpışma sonucu ZKSR 962 plakalı araç araç orta refüje savruldu ve aydınlatma direğine çarparak durdu. 
Akabinde saat 12.10 sıralarında aynı noktada, Cemal Özerin (E-27) yönetimindeki DJ 444 plakalı araç ile yine Girne istikametine doğru seyrettiği sırada önünde aynı istikamete doğru seyreden ve trafik kazası nedeniyle yavaşlayan Ali Gülmezler (E-74) yönetimindeki HL 553 plakalı araca arkadan çarptı.
Her iki kazada da yaralanan olmadı ancak trafik uzun süre aksadı.

Taner Etkin: Durmak zorunda kaldım
Kazanın şokunu yaşayan Etkin şunları söyledi: “Yaklaşık bir hafta önce ben bir araca arkadan çarptım. O zaman olan kazadan dolayı aracımın kaputu kapanmıyordu ve tel ile bağladık. Yolda giderken aniden önüme açıldı ve camı kapattı. Önümü göremediğim için yol içerisinde durmak zorunda kaldım. Yol içerisinde durup kaputu kapatmaya çalışırken arkadan gelenler bir birlerine çarptı. Benim aracıma vuran yok ancak durumu izah etmek amacıyla polise ifade vermeye geldim.”

YORUM EKLE
YORUMLAR
Erdinç Erol
Erdinç Erol - 5 yıl Önce

Geçmiş olsun!sevgi ve saygılarımı sunuyorum

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474