banner564

Küçük Gönül’ü Allah korudu

İnönü kavşağında iki araç çarpıştı, biri çocuk 3 kişi yaralandı

Küçük Gönül’ü Allah korudu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Lefkoşa-Gazimağusa anayolundaki İnönü kavşağında dün akşam saat 19.20’de iki aracın çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında  22 yaşındaki Fulden Mamali, 17 yaşındaki Ercan Mamali ve 6 yaşındaki Gönül Özgüllü hafif şekilde yaralandı.
Polisten alınan bilgiye göre kaza, saat 19.20’de, Fulden Mamali yönetimindeki FK 503 plakalı salon aracın İnönü-Nergisli istikametinde seyrettiği sırada, beklemeden kavşağa çıkması sonucu aynı esnada Lefkoşa-Gazimağusa istikametinde seyreden 35 yaşındaki Erol Obuz yönetimindeki THP 424 plakalı ticari  aracın önünü tıkaması sonucu meydana geldi. 

Yaralıların durumu iyi
Kaza sonucu, FK 503 plakalı araç sürücüsü Fulden Mamali ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Ercan Mamali ve 6 yaşındaki Gönül Özgüllü hafif şekilde yaralanarak Gazimağusa Devlet hastahanesine  kaldırılırken, yine aynı araçta yolcu olarak bulunan Emine Mamali, Gönül Mamali ve THP 424 plakalı taksinin sürücüsü Erol Obuz kazayı yara almadan atlattı.  Ticari araç sürücüsünün,  Ercan Havalimanına yolcu bırakıp geri dönmekte olduğu sırada, diğer aracın ise İnönü’den Nergisli köyüne gitmekte olduğu sırada  kazayı yaptıkları öğrenildi. Yaralıların durumunun iyi olduğu bildirilirken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2014, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474