banner564

Külotuna saklamış

Ethem Arsu tasarrufundaki uyuşturucu ile Ercan’dan ülkeye giriş yaptığı esnada narkotik detektör köpeği Cindy’nin markajına takıldı

Külotuna saklamış
banner598
Ethem Arsu isimli şahıs tasarrufundaki uyuşturucu ile Ercan Havalimanı’ndan ülkeye giriş yaptığı esnada narkotik detektör köpeği Cindy’nin markajına takıldı. Detektör köpeğin tepki vermesi ile üzerinde yapılan aramada iç çamaşırında hintkeneviri türü uyuşturucu bulunan zanlı Ercan Havaalanı’nda gözaltına alındı. 
Zanlının Kuzey Kıbrıs’a tatil amaçlı geldiği öğrenilirken, soruşturma amaçlı bir gün poliste tutulan zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Teminat duruşmasında zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis,  7 Aralık tarihinde saat 12.10’da Ercan Havaalanı’nda giriş işlemleri yapan zanlıya narkotik detektör köpeği Cindy’nin tepki vermesi ile arama yapıldığını söyledi. 
Polis, yapılan aramada zanlının iç çamaşırına gizlediği 1 gram 214 miligram hintkeneviri türü uyuşturucu maddenin bulunduğunu belirtti. 
Soruşturma amaçlı bir gündür poliste tutuklu bulunan zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, zanlının ülkeye turist olarak geldiğini belirterek teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, zanlıyı “uyuşturucu madde ithal ve tasarrufu” suçlarından yargılanmak üzere 1 ay süre ile cezaevine gönderdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2016, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473