banner564

Kurtarmak istedim  ama başaramadım

Boğularak yaşamını yitiren 12 yaşında Sıla’nın babası Hüseyin Mazlum, plajda uyuduğuna dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi:

Kurtarmak istedim  ama başaramadım
banner598

 Suna ERDEN

Girne’ye bağlı Karakum Halk Plajı’nda boğularak yaşamını yitiren 12 yaşındaki Sıla Mazlum’un babası Hüseyin Mazlum, “Kızımı kurtarmaya çalıştım” dedi. 
Olay günü çocuklarıyla birlikte plaja giden ancak talihsiz olay sonucu büyük bir acı yaşayan Hüseyin Mazlum, “Ben plajda uyumadım, oturuyordum. Olayı geç fark ettim. Kızımı kurtarmaya çalıştım ancak geç kalmıştık” dedi. 
Halk Plajı’nda 22 Haziran’da meydana gelen olayda babası ile denize giden Sıla Mazlum boğularak yaşamını yitirmişti.
Başkent Lefkoşa’da yaşayan ve üzücü olayın ardından acıların en büyüğü ile yüzleştiğini söyleyen Hüseyin Mazlum, “Sıla karnesini aldıktan sonra sürekli olarak baba bizi denize götür diyordu. O gün sabah hazırlık yapmış, kıramadım. Eşim çalıştığı için diğer çocuklarımı da alarak güle oynaya Karakum’daki plaja gittik. Olay esnasında ben sahilde oturuyordum. Diğer çocuklarım gözümün önündeydi. Bir ara Sıla’yı göremedim. “O esnada plajdaki insanlar bir kadın boğuluyor” dedi. Koştum baktım. Kızımı görünce dünyalar başıma yıkıldı. Aldım kollarıma çıkardım. Kurtarmaya çalıştık ancak çok geçti. Ben bu acımla uğraşırken gazetelerde olay esnasında uyuduğum iddia edilmiş. Böyle bir şey kesinlikle yok” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2018, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474