banner564

Paris Hilton, yeni koleksiyonuyla 2000’li yıllara götürecek

Beverly Hills kızı oldu

Paris Hilton, yeni koleksiyonuyla 2000’li yıllara götürecek
banner598

 Stiliyle her daim herkese ilham veren Paris Hilton, bu kez 2000'li yıllara götürüyor. O dönemlerin renkli stilini yeni hazırladığı koleksiyona yansıtan Hilton çekimlerde tam bir Beverly Hills kızı oldu...

Kendall Jenner’dan Kim Kardashian’a kadar pek çok ünlü ismin stilini örnek aldığı, herkesin moda ikonu olarak kabullendiği Paris Hilton, 2000’li yıllardaki tarzını yeni çıkaracağı koleksiyona yansıttı.
Dünyaca ünlü giyim markası Boohoo ile meraklılarını heyecanlandıracak bir koleksiyon hazırladığını sosyal medya hesabından duyuran Paris Hilton, koleksiyonla ilgili de kısa bir bilgi verdi.
Tasarımlarda tamamen kendi stilinin öne çıkacağını belirten Hilton “Los Angeles'ın palmiyelerinden ilham alarak bir koleksiyon hazırladık. Gümüş parti elbiseleri ve seksi halter yaka mayoları çok sevdim. Her zaman kendi tarzımı yaratıyorum ve bunu koleksiyona da yansıttık” dedi.
Paris Hilton X boohoo koleksiyonunda önümüzdeki günlerde Los Angeles'ta bir lansman partisi yapılacak. Koleksiyon fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Hilton’un dediğine göre her parça 100 Sterlin’in altında yani yaklaşık olarak 625 TL’nin altında satışa çıkacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473