banner564

Kurumsal yapı güçlenmeli

Konukları kabul eden Siber, “Kırk yıl önce gettolarda yaşayan, dolaşma hakkı elinden alınan halktan bugünlere geldik” dedi

Kurumsal yapı güçlenmeli
banner598
 Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber,  20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı dolayısıyla KKTC’ye gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Büyük Birlik Partisi (BBP), Saadet Partisi (SP), Demokrat Sol Parti (DSP) temsilcilerini ve Arnavutluk eski Dışişleri Bakanı’nı kabul etti. Meclis Başkanı Sibel Siber ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Osman Faruk Loğoğlu’nu kabul etti.  Kabulde konuşan Loğoğlu, meslek hayatının tamamında Kıbrıs ile ilgilendiğini belirterek, adanın, öncelikle Türkiye, ama genelde kendini Türk olarak tanımlayan herkes için ulusal dava anlamına geldiğini kaydetti.  
Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan ise, Kıbrıs Türk halkının sorunlarının farkında olduklarını ve yakından izlediklerini belirterek, TC’deki seçimlerin ardından yeniden Kıbrıs’ta çözüm arayışlarına devam edeceklerini söyledi. 
Meclis Başkanı Sibel Siber ise, konuk heyetleri kabulünde yaptığı konuşmalarda, “kırk yıl önce gettolarda yaşayan, dolaşma hakkı elinden alınan halktan bugünlere geldik” diyerek, kurumsal yapının daha da güçlenmesi ile çok daha iyi, güzel noktalara gelinebileceğine inandığını belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2014, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473