banner564

Lanet yağdı

Eski sevgilisi Gülbahar Ulutan’ı 13 bıçak darbesiyle öldürdükten sonra kayıplara karışan Fatih Çıkrıkçı Alayköy’de yakalandı

Lanet yağdı
banner598

 Suna ERDEN

    Gönyeli’de meydana gelen olayda kendisinden ayrılan 45 yaşındaki eski sevgilisi Gülbahar Ulutan’ı 13 bıçak darbesiyle öldürdükten sonra kayıplara karışan katil zanlısı Fatih Çıkrıkçı dün polisin düzenlediği operasyon sonucu sabah saatlerinde Alayköy’de yakalandı. 
   Aldığı ihbar üzerine Alayköy’deki bir çiftliğe operasyon düzenleyen polis, zanlıyı saklanırken kıskıvrak yakaladı. Tutuklanan zanlının polisteki ilk sorgusunda, “Beni terk etti, başkası ile görüşmeye başladı. Kıskandığım için yaptım”dediği öğrenildi. 
Zanlı öğleden sonra da Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Zanlının olaydan sonra Gönyeli’den Alayköy’e nasıl gittiği, iki gün boyunca nasıl beslendiği, yardım ve yataklık yapan birilerinin olup olmadığı araştırılırken polis, mahkemeden süre istedi.

Soruşturma yapılacak

   Tutuklama duruşmasında olayı aktaran polis, zanlı Fatih Çıkrıkçı’nın 31 Ekim’de saat 10.30 sıralarında Gönyeli’de Akgünler Sokak’ta ayrıldığı kız arkadaşı Gülbahar Ulutan’ı, kendisiyle barışmadığı gerekçesiyle yanında götürdüğü bıçakla, vücudunun muhtelif yerlerine defalarca sokup, ağır yaraladığını söyledi. 
    Polis, Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ulutan’ın saat 11.30 sıralarında yaşamını yitirdiğini ifade etti. Zanlının olaydan sonra kaçtığını belirten polis, dün sabah aldıkları bilgi ışığında Alayköy’de tespit edilerek yakalandığını açıkladı. 
   Polis, zanlının ilk sorgusunda gönüllü ifade verip, suçunu kabul ettiğini mahkemeye aktardı.  Alınması gereken ifadeler, aranan emareler olduğuna vurgu yapan polis, zanlının üç gün tutuklu kalmasını talep etti.
    Mahkemede söz alan zanlı Fatih Çıkrıkçı, avukatı olmadığını ve bir şey söylemek istemediğini söyledi.    
   Yargıç Cenkay İnan, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474