banner564

Levent Şentan dün toprağa verildi

Deniz kazasında hayatını kaybeden Levent Şentan’ın cenaze törenine Cumhurbaşkanı Eroğlu ve Başbakan Yorgancıoğlu da katıldı Levent Şentan dün gözyaşları arasında toprağa verildi

Levent Şentan dün toprağa verildi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
   Gazimağusa askeri bölgesinde bulunan ‘Famagusta su işletmelerine’ ait arıtma tesisinde filtre değişimi yaptığı esnada variller ile filtre arasında sıkışarak 51 yaşında hayatını kaybeden Levent Şentan isimli dalgıç dün gözyaşları arasında toprağa verildi.
   İskele camisinde kılınan cenaze namazının ardından İskele Mezarlığında toprağa verilen Şentan’ın cenaze törenine Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, bazı siyasiler ve belediye başkanları da katıldı.
   Cumhurbaşkanı Eroğlu, talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden Şentan’ın ailesine başsağlıği dilerek, üzüntüsünü dile getirdi.
   Başbakan Özkan Yorgancıoğlu da Şentan’ın ailesiyle yakından ilgilendi.

Eşi ve çocukları perişandı
    Babası gibi dalgıç olan ve olay günü babası Levent Şentan’la birlikte denize dalan Derviş Şentan, cenaze tören,inde oldukça üzgündü. Derviş, çok sevdiği babasına veda ederken duygulu anlar yaşadı.
   Levent Şentan’ın eşi Ayşe ve kızı Derya’ nın gözyaşları hiç durmadı. Aile yakınlarının teselli etmeye çalıştığı Ayşe Şentan “melek gibi bir insanı, çok sevdiğim eşimi kaybettim, içim yanıyor”dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2014, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473