banner564

Madaki komada

Kendisine küfrettiği gerekçesiyle arkadaşını komalık edene kadar döven İliyaso Duado, 3 gün daha tutuklu

Madaki komada
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Kendisine küfrettiği gerekçesiyle arkadaşını komalık edene kadar döven İliyaso Duado hakkında dün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde 3 gün ek tutukluluk emri alındı. Gazimağusa’ da İce Bowling isimli eğlence merkezi arkasında bulunan sokakta, 30 Ocak tarihinde Bello İdris Madaki isimli şahsı ciddi şekilde darp ederek ağır yaralanmasına neden olan İliyaso Duado hakkındaki soruşturma devam ediyor.

 

‘Niye küfür ediyorsun’ dedi yumruğu vurdu

Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’ de görevli polis memuru Murat Arkoy, zanlının 30 Ocak tarihinde Kalliland bölgesinde bulunan İce Bowling isimli işyerinin arka sokağında, Bello İdris Madaki isimli şahısa kendine küfür ettiği gerekçesi ile şiddetli şekilde yumruk attığını söyledi.

 

Madaki’nin kemiklerini kırdı

Yumruğun etkisi ile yere düşen Madaki’ nin kafatasında çatlak ve 2 kaburga kemiğinde kırık olduğunu anlatan Arkoy, Madaki’ nin ağır yaralı olarak önce Gazimağusa Devlet Hastahanesi ardından da Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi hastahanesinde tedavi altına alındığını söyledi.

 

Bilinci kapalı hayati tehlikesi var

Madaki’nin bilincinin kapalı olduğunu söyleyen Arkoy, solunum cihazına bağlı olduğunu aktardı. Zanlının suçunu kabul ettiğini söyleyen Arkoy, müştekinin hayati tehlikesinin devam etmekte olduğunu belirterek zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlı avukatının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2014, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474