banner564

Maratona yarın devam

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu, 4 milyar 96 milyon 720 bin TL’lik “2015 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısı”nı görüşmeyi sürdürüyor

Maratona yarın devam
banner598
Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu, 4 milyar 96 milyon 720 bin TL’lik “2015 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısı”nı görüşmeyi sürdürüyor.
Bütçe görüşmelerine 8 Aralık’ta başlanan Meclis Genel Kurulu’nda şu ana kadar Cumhurbaşkanlığı, Cumhuriyet Meclisi, Sayıştay Başkanlığı, Başbakanlık, Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, Hukuk Dairesi, Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Enerji Bakanlığı, Yüksek Yönetim Denetçisi, Milli Eğitim Bakanlığı, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı, Kamu Hizmeti Komisyonu Başkanlığı ve mahkemeler bütçeleri onaylandı. Meclis Genel Kurulu çalışmalarına yarın Dışişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı bütçelerinin görüşmeleriyle devam edecek.
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nın bütçe görüşmeleri 16 Aralık’ta yapılacak.
İçişleri Bakanlığı ve Polis Genel Müdürlüğü Bütçeleri’nin 17 Aralık’ta ele almasının ardından 18 Aralık Perşembe günü Maliye Bakanlığı ve Gelirler Bütçesi görüşülecek. Aynı gün tasarının madde madde görüşülmesi tamamlanacak ve 2015 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısı’nın bütünü Meclis Genel Kurulu’nda oylanacak.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2014, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474