banner564

Mavideniz’in kafası bozuldu

Konsomatrisler geç geldi diye Bling Gece Kulübü’nde kurşun yağdırdı, 2 kişi yaralandı

Mavideniz’in kafası bozuldu
banner598
Çiğdem AYDIN
Güzelyurt-Kalkanlı yolu üzerinde faaliyet gösteren ‘Bling’ isimli gece kulübü dün gece çıkan tartışmada, silahlar konuştu kan aktı. Tartışma sonucunda, İsmail Mavideniz isimli şahıs, gece kulubünde çalışan güvenlik görevlisi Ahmet Karabulut ve Tolga Keçeli’yi tabanca ile yaraladı.
İddialara göre olay, gece kulubünden kadın çıkarmak isteyen İsmail Mavideniz, konsomatrisleri geç getirdiği gerekçesiyle, güvenlik görevlisi Ahmet Karabulut ile tartışmaya başladı. Ahmet Karabulut’un yanına diğer gece kulübü çalışanlarının da geldiğini gören Mavideniz, yanında bulundurduğu ruhsatsız tabancayı çıkararak ateş etmeye başladı. Mavideniz’in tasarrufunda bulunan tabancadan çıkan kurşunlardan birisi Ahmet Karabulut’un sol bacağına isabet etti. Olayda seken kurşunlardan birisinin de Tolga Keçeli isimli şahsın gözüne isabet etti.

Mavideniz sırra kadem bastı
Kurşunlama olayından sonra yönetimindeki araçla gece kulübünden kaçan İsmail Mavideniz, kısa sürede izini kaybettirdi. Güzelyurt Polis Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Biling Gece Kulübüne gelerek gerekli ifadeleri aldı ve emare topladı. 

Karabulut ve Keçeli’nin hayati tehlikesi yok
Gece kulübündeki kurşunlama olayından sonra çağrılan ambulansla Ahmet Karabulut ve Tolga Keçeli yaralı vaziyette Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yetkililerden alınan bilgiye göre, hastanede gerekli tetkikleri yapılan ve hayati tehlikesi bulunmayan yaralılar müşahede altına alındı.

Yakınları hastaneye akın etti
Gece kulübündeki olayı duyan Karabulut ve Keçeli’nin yakınları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne akın etti. Olayda yaralanan Karabulut ve Keçeli’nin sağlık durumu hakkında bilgi alan  ve korkulacak bir durum olmadığını öğrenen yakınları derin bir nefes aldı.

Vuran da vurulan da birbirini tanıyor
Öte yandan Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, kurşunlama olayını gerçekleştirdiği iddia edilen İsmail Mavideniz ile olayda yaralanan Ahmet Karabulut ve Tolga Keçeli birbirlerini tanıyor. Ayrıca İsmail Mavideniz’in daha öncede benzer suçlardan sabıkası olduğu öğrenildi. Gazetemiz saat 02.00’de baskıya verildiğinde polis, olaydan sonra kayıplara karışan İsmail Mavideniz’i arama çalışmalarını sürdürüyordu.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2014, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474