banner564

Mene: Mutluluk verici

TMT Mücahitler Derneği, 10 Kasım Atatürk’ü Anma programı düzenleyen öğrenci ve öğretmenleri teşekkür belgesiyle onurlandırdı

Mene: Mutluluk verici
banner598
Atatürk’ün ölüm yıldönümü dolayısıyla anma töreni düzenleyen Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerine TMT Mücahitler Derneği tarafından teşekkür belgesi verildi.
Belge verilmesi amacıyla Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi salonunda tören düzenlendi. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Aşık Mene, aralık aylarının her zaman içini hüzün doldurduğunu belirterek, mücadele yıllarındaki anılarını anlattı.
10 Kasım Atatürk’ü anma programları nedeniyle TMT Mücahitler Derneği’nin okullarına belge vermek istemesinin mutluluk verici olduğunu belirten Mene, geçmişte yaşananların unutulmaması, hatta hatırlatılması gerektiğini söyledi.
TMT Mücahitler Derneği Genel Başkanı Yılmaz Bora ise, 10 Kasım’daki programın kendilerine hem haz verdiğini hem de çok duygulandırdığını kaydederek, ulusları maddi değerlerden çok manevi değerlerin ayakta tuttuğunu kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2014, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473