banner564

Metin Şensoy tutuklandı

KKTC’den İzmir’e portakal götüren kamyonun, Konya yakınlarında çarptığı yaya hayatını kaybetti

Metin Şensoy  tutuklandı
banner598
Türkiye’nin Konya ilinde yolun karşısına geçmeye çalışan ve kimliği henüz belirlenemeyen 35- 40 yaşlarında bir kişi, 52 yaşındaki Metin Şensoy yönetimindeki TNN 483 KKTC plakalı kamyonun çarpması sonucu öldü.
Kaza, dün saat 01.30 sıralarında Konya-Karaman karayolunun 30'ncu kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden (KKTC) İzmir'e portakal götüren 52 yaşındaki Metin Şensoy yönetimindeki TNN 483 plakalı kamyon, yolun karşısına geçmeye çalışan ve kimliği henüz belirlenemeyen yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrularak ağır yaralanan kişi için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen olay yerinde yaşamını yitirdi. 
Kamyon sürücüsü Metin Şensoy gözaltına alınırken, jandarma ölen kişinin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlattı.
Kazadan kısa süre önce olay yerinden geçtiğini belirten bir kamyon sürücüsü ise olayı şöyle anlattı: "KKTC'den İzmir'e portakal götürüyoruz. Kazadan hemen önce ben geçtim buradan. Yolun ortasında bir karaltı gördüm. Arkadan gelen arkadaşlarıma haber verecektim ki kaza olduğunu gördüm. Muhtemelen yolun karşısına geçmeye çalışıyordu." dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473