banner564

Mucize kurtuluş

Direksiyon hâkimiyetini kaybeden kadın sürücü, aracı ile birlikte hendeğe uçtu

Mucize kurtuluş
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, “Aşıklar Yolu” olarak bilinen bölgede, dün sabah saatlerinde yürekleri ağızlara getiren bir trafik kazası meydana geldi. Yönetimindeki aracın direksiyon hâkimiyetini kaybeden Seda Akkoyun isimli bayan sürücü, aracı ile birlikte 8 metre yüksekliğindeki hendeğe uçtu. Sürücü araçtan itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Hendeğe uçan araçtan mucize eseri sağ kurtulan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Toprak zemine çarparak durdu
Polis Basın Subaylığından alınan bilgiye göre kaza saat 08.00 sıralarında Âşıklar Yolu mevkiinde meydana geldi. Yönetimindeki DJ 144 plakalı salon araç ile kuzey istikametinden güney istikametine doğru seyretmekte olan 31 yaşındaki sürücü Seda Akkoyun, dikkatsizliği ve ihmalkârlığı sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybedip, yolun solundan çıkarak, 8 metre yüksekliğindeki surlardan, hendeğe düştü. Araç toprak zemine çarparak durabildi. 
Kaza sonucu yaralanan Seda Akkoyun, olay yerine çağrılan ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahade altına alındı. Yaralının durumunun iyi olduğu bildirildi. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474