banner564

Breathe Right  ödülleri verildi

Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde düzenlenen törende başarılılar onore edildi

Breathe Right  ödülleri verildi
banner598

 Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen “Breathe Right” ödülleri dün düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından 28. haftanın antrenörü seçilen Gençlerbirliği Teknik Direktörü Bülent Aytaç, haftanın futbolcusu seçilen MTG futbolcusu Emre Özsin, haftanın genç yeteneği seçilen Lefke U-21 futbolcusu Yılmaz Şipal ve haftanın hakemi seçilen Mehmet Malek ödüllerini dün aldı. 

Mehmet Malek ödülünü Özler’den aldı
Doksan dakika boyunca yardımcıları ile uyumu oldukça iyiydi. Görev paylaşımındaki dengeyi ve saha içerisindeki verdiği kararlarla birlikte, oyuncularla olan diyaloğu da iyi koruyan Mehmet Malek, 28’inci hafta karşılaşmasında başarılı bir maç yönetti. Malek’e ödülünü İpekay LTD. Direktörü Mehmet Özler verdi.

Bülent Aytaç’a ödülünü Oben verdi
Takımını kritik Ozanköy karşılaşmasına iyi hazırlayan başarılı çalıştırıcı oyuna yaptığı hamlelerle maçın kazanılmasında önemli rol üstlendi. Haftanın teknik adamı Bülent Aytaç’a ödülünü KTSYD Başkanı Çelen Oben verdi. 

Emre Özsin ödülünü Paşa’dan aldı
Hafta sonu oynanan Yeni Boğaziçi karşılaşmasında galip gelen MTG’de Emre Özsin, iyi oyununu iki golle taçlandıran isim oldu. Emre ödülünü İpekay LTD Satış Yöneticisi Mehmet Paşa verdi.

Yılmaz’a ödülünü Erdinç verdi 
Son dönemde iyi bir performans yakalayan Lefke’nin genç yıldızı Yılmaz, Küçük Kaymaklı maçında yine iyi noktadaydı. Yılmaz’a ödülünü İpekay LTD. ticaret ve pazarlama müdürü Ayten Erdinç verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473