banner564

‘Müsaade etmeyeceğiz’

Alkan, Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği’nin 75 yıllık kazanılmış haklarının ortadan kaldırıldığını savundu

‘Müsaade etmeyeceğiz’
banner598

Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği  Genel Başkan Adayı İbrahim Alkan, birliğin 75 yıllık kazanılmış haklarının bir yasa ile elinden alınmak istendiğini söyledi.
Konu hakkında kamuoyunu bilgilendirmek için dün yayınladığı duyuruda tüm çiftçileri mücadeleye çağıran Alkan, “1943 yılında Kıbrıs Türk Çiftçisinin kurmuş olduğu ve Milli Mücadelemizin temel taşlarından birisi olan ve ülke genelinde çiftçimizi ve köylümüzü örgütleyen, 115 köyde spor kulüpleri kurararak tüm Kıbrıs Türk Halkının birlikteliğini sağlayan, tarihi bir misyona ve maziye sahip olan Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği’nin bu yasa ile susturulmasına, ayaklarına pranga vurulmasına çanak tutan, zemin hazırlayan zihniyete onay verecek misiniz” dedi.
Alkan, 31 Mart 2018 tarihinde saat 10.00’da Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Kütüphane Salon 4’te yapılacak Yeni Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği’nin Birinci Olağan Genel Kuruluna tüm çiftçilerin katılmasını istedi.
Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliğine kayıtlı tüm üyelerin genel kurulda oy kullanabileceğini belirten Alkan, kazanılmış hakların ortadan kaldırılmasına müsaade etmeyeceklerini belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474