banner564

Mussulla bugün karakolda

Öğrencinin odasından kitap, defter yerine 21 paket uyuşturucu çıktı

Mussulla bugün karakolda
banner598
Teoman TURAN
Kuzey Kıbrıs’a üniversite eğitimi için geldiği öğrenilen Mussulla Thomas Reuben’in odasında 21 paket uyuşturucu ele geçirildi. Aldıkları ihbar üzerine önceki gün Haspolat bölgesinde faaliyet gösteren bir üniversitenin öğrenci yurdunda arama gerçekleştiren narkotik ekipleri, uyuşturucu madde ele geçirdi. Odasında 21 paket uyuşturucu bulunan zanlı Mussulla Thomas Reuben gözaltına alındı. Zanlının polisi görünce uyuşturucu maddeyi yok etmeye çalıştığı açıklandı. Zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada operasyonda dair bilgileri aktaran polis, önceki gün saat 10.30 sıralarında Haspolat bölgesindeki bir üniversiteye ait öğrenci yurdunda arama yaptıklarını söyledi.

Paket paket zehir bulundu
Polis, operasyon esnasında zanlı Mussulla Thomas Reuben’in polisi görünce odasına koştuğunu ve 21 paket şeklinde 5 gram olan sentetik cannabinoid türü uyuşturucu maddeyi imha etmeye çalışırken suçüstü yakalandığını açıkladı. Polis, gözaltına alınan zanlının vermiş olduğu ifade doğrultusunda aranan bir kişi olduğunu belirtti. Polis, soruşturma amaçlı zanlının bir gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2017, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474