banner564

Mustapha Bello tutuklandı

Haspolat’ta ele geçirilen 50 gram uyuşturucu ile ilgili aranan üçüncü şahıs da yakalandı

Mustapha Bello tutuklandı
banner598
Başkent Lefkoşa’ya bağlı Haspolat’ta, 23 Kasım 2017 tarihinde narkotik ekipleri tarafından gerçekleştirilen 50 gram hintkeneviri türü uyuşturucu ele geçirilen operasyon kapsamında aranan üçüncü şahıs da yakalandı.
Polis; Amjed Omar Âmin Aburub ve Aliyu Abubakar’ın ardından dün Abdulrahman Mustapha Bello isimli zanlıyı da Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis memuru Ozan Özder olayla ilgili bulguları aktardı. 
Özder, 23 Kasım tarihinde, saat 20.30 raddelerinde alınan ihbar üzerine gerçekleştirilen operasyonda zanlı Amjed Omar Âmin Aburub’un tasarrufunda 50 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. 
Polis, zanlı Aburub’un verdiği ifadede ise maddeyi zanlı Aliyu Abubakar’dan aldığı itirafında bulunduğunu ve olay yerinin yakınında tespit edilen Abubakar’ın da tutuklandığını aktardı. Polis, yürütülen ileri soruşturmada zanlı Abubakar’ın verdiği ifade doğrultusunda uyuşturucu maddeyi şuan huzurda bulunan zanlı Abdulrahman Mustapha Bello’nun yönlendirmesi ile bir şahıstan aldığının tespit edildiğini aktardı.
Polis, tespit üzerine zanlı Bello’nunda tutuklandığını belirtti. Polis, zanlılar aleyhine başlatmış oldukları soruşturmanın devam ettiğini ve aranan bir kişinin daha olduğunu belirterek bir gün tutukluluk talep etti. Mahkeme talebi onayladı.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2017, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473