banner564

Namsoy’la görüşecekler

BEL-SEN; Vadili Belediyesi için mahkemeye gidiyor, Lapta için beklemede

Namsoy’la görüşecekler
banner598
BEL-SEN Genel Yönetim Kurulu Genel başkan Fikret Keleş başkanlığında toplandı. Toplantıda Vadili Belediye Başkanı Mehmet Adahan’a yapılan ziyaret, işten durdurulan çalışanlarla yapılan toplantı hakkında yönetim kuruluna bilgi aktarıldı.
Vadili belediye çalışanları ile ilgili gerekli bilgi ve belgelerin tamamlanmak üzere olduğu ve tamamlandıktan sonra dava aşamasına geçilmesine karar verildi.
Bunun akabinde Lapta Belediye Başkanının gerek yazılı gerekse görsel basına yansıyan 30 çalışanın işten durdurulacağı açıklamalarını değerlendiren genel yönetim kurulu; şu an için herhangi bir işlem yapılmadığını göz önünde bulundurarak, böyle bir işten durdurma yapılması durumunda sendika hukuk danışmanı avukat Meltem Atakara’ya yetki ve konu genel yönetim kurulu ile birlikte takip edilerek gerekli girişim ve yasal işlemlerin başlatılması, ayrıca konu ile ilgili bilgi almak, varsa başka çözüm yolları bulmak adına Lapta belediye başkanı Fuat Namsoy’u genel yönetim kurulu olarak ziyaret etme kararı aldı.
BEL-SEN sendikası olarak çalışanın hak ve menfaatlerinin korunması adına ne gerekirse yapılması konusunda tüm genel yönetim kurulu üyeleri tarafından karara bağlandı. 

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2014, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473