banner564

Narkotiğe yakalandı

Haspolat bölgesini mesken tutan Ibleme, paket paket uyuşturucu sattığı iddiasıyla tutuklandı

Narkotiğe yakalandı
banner598
Başkent Lefkoşa’nın Haspolat bölgesinde ikamet eden ve uyuşturucu satıcısı olduğu ileri sürülen Chika Victor Ibeleme, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekiplerine yapılan ihbarın ardından yakalandı.
narkotiğin Haspolat bölgesinde gerçekleştirdiği operasyonda zanlının evinde yapılan aramada satışa hazır uyuşturucu ve uyuşturucu hazırlamakta kullanılan aletler bulundu. Zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Chika Victor Ibeleme’nin Haspolat’da bulunan ikametgâhında 6 Temmuz tarihinde saat 15.20 – 16.15 saatleri arasında alınan ihbar üzerine gerçekleştirilen aramada 15 ayrı paket şeklinde satışa hazır yaklaşık 5 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. 
Polis, ayrıca evde yapılan aramada uyuşturucu öğütücüsü ve içerisinde yaklaşık bir gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunduğunu belirtti. 

5 paketi 250 lira
Polis, zanlının gönüllü ifade verip uyuşturucu maddeyi Haziran ayı içerisinde 25 paket olarak bir şahıstan aldığı itirafında bulunduğunu söyledi. Polis, zanlının ayrıca ifadesinde uyuşturucu maddelerden 5 paketini 250 TL karşılığında sattığının tespit edildiğini ve söz konusu paranın da tasarrufunda bulunduğunu ifade etti. Polis, zanlıya uyuşturucu maddeyi veren ile zanlıdan uyuşturucu madde alanların arandığını belirterek, zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2017, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474