banner564

Obasanjo  bir haftadır aranıyordu

Lefkoşa’da park halindeki aracın bagajından ceset çıktı

Obasanjo  bir haftadır aranıyordu
banner598

Ömer KADİROĞLU
Lefkoşa Okullar Yolu Sokak üzerinde bulunan Şht. Hüseyin Ruso Ortaokulu yanındaki toprak alanda bir aracın bagajında çürümeye yüz tutmuş ceset bulundu. 
Arabanın bagajından çıkartılan cesedin 1 Temmuz Pazartesi gününden itibaren kayıp olan ve ülkede öğrenci olarak bulunan Nijerya uyruklu 33 yaşındaki Obasanjo Adeola Owoyale isimli gence ait olduğu ortaya çıktı.
Cesedin bulunduğu ML 819 plakalı aracın da öldürülen kişiye ait olduğu belirtildi.
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) öğrencisi olan ve 8 gündür kayıp olan 33 yaşındaki Owoyale’nin aracını park edilmiş halde gören arkadaşlarının, polise ihbar etmesi sonucu cesede ulaşıldığı öğrenildi.
Terk edilmiş halde bulunan aracın bagajında ise kan izlerine rastlandı. 
Ağır bir koku yayan aracın birçok yerinde ise vuruk ve kaza izleri bulunduğu dikkat çekti. Öldürüldükten sonra kendine ait olan aracın bagajında, battaniyeye sarılı halde bulunan Nijerya uyruklu gencin cesedi, olay yeri inceleme ekipleri tarafından otopsisi yapılmak üzere morga kaldırıldı.
Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırılan ve kafatasında büyük bir yarığa rastlanan cesedin ölüm 

Aracında kartlar bulundu
Öte yandan araçta yapılan aramada kredi kartları bulunduğu, bu kartların farklı şahıslar adına olduğu, zanlının 28 Haziran’da bir bankadan para çektiği, aracın ise 1 Temmuz’da olay yerine park edildiği iddia edildi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473