banner564

Olakeye dehşet saçtı

Haspolat-Lefkoşa anayolunda seyrederken kamyona çarpan ve takla atarak ters vaziyette 20 metre sürüklenen araç, yoldan geçenlere ölüm korkusu yaşattı

Olakeye dehşet saçtı
banner598
Mustafa ŞENAL
Haspolat-Lefkoşa anayolunda seyrederken kamyona çarpan ve takla atarak ters vaziyette 20 metre sürüklenen araç, yoldan geçenlere ölüm korkusu yaşattı.
Görenleri hayretler içerisinde bırakan kaza dün, Haspolat'dan Lefkoşa istikametine doğru seyreden MT 141 plakalı 27 yaşındaki araç sürücüsü Daniel Olasupo Olakeye’nin sürat ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybederek Hasan Deniz yönetimindeki TMC 526 plakalı aracın sağ arka tekerleğine çarpası sonucu gerçekleşti.
Çarpışma sonucu kontrolden çıkan ve bariyerlere çarparak takla atan MT 141 plakalı araç tavanı üzerinde yaklaşık 20 metre yol içerisinde sürüklendi. Araç sürücüsü kazadan yara almadan kurtulurken araçta bulunan iki yolcu da hafif yaralandı.
Meydana gelen kazanında ardından trafik bir süreliğine ulaşıma kapanırken, her iki araçta da maddi hasar oluştu. Kaza esnasında, sürücüsünün kontrolünden çıkan MT 141 plakalı otomobilin başka araçlara çarpmaması ise büyük şans olarak değerlendirildi.

Kazaya bakarken kendi de kaza yaptı
Öte yandan, Haspolat yakınlarında gerçekleşen kaza, meraklı bazı sürücülerin de dikkatini dağıtarak başka araçlara çarpmasına neden oldu. yol içinde tavanı üzerinde duran MT 141 plakalı otomobile bakan bir sürücü, dikkatinin dağılması sonucu önündeki kamyona çarpınca büyük şok yaşadı. 

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2014, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474