banner564

Oldukça rahattı

Narkotiğin Dikmen’de düzenlediği operasyonda evinde 45 gram bonzai ve 9 adet uyuşturucu hap bulunan Muharrem Ünal, mahkemeye çıkarıldı

Oldukça rahattı
banner598
Teoman TURAN
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri önceki gün Girne ve Dikmen bölgesinde gerçekleştirdiği operasyonda 45 gram bonzai, uyuşturucu hap ve ekili vaziyette hintkeneviri bitkisi ele geçirdi. Evinde yapılan aramada bonzai ve uyuşturucu hap bulunan Muharrem Ünal ile evinde saksı içerisinde ekili hintkeneviri bitkisi bulunan zanlı Samet Tilli gözaltına alınarak dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada operasyonlarla ilgili bilgileri aktaran polis, önceki gün Dikmen’de, zanlı Ünal’ın evinde yapılan aramada, 45 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde, içerisinde tütün ile karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olan  bir adet ucu yanık sigara ve uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 9 adet   hap ile yaklaşık yarım gram ağırlığında ezik hap parçaları bulunarak emare olarak alındığını söyledi. 
Polis, zanlının gözaltına alınarak hakkında soruşturma başlatıldığını kaydetti. Bulunan uyuşturucuların analize gönderildiğini, soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis, zanlı Ünal’ın 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Zanlı Ünal hem mahkeme öncesi hem de mahkeme sonrası rahat tavırları ile dikkat çekti.

Tilli, Hintkeneviri yetiştirmeye başlamış
Polis, zanlı Tilli’nin ise önceki gün 14.00 sıralarında Girne’de gerçekleştirilen operasyon sonucu yakalandığını ifade etti. Polis, zanlının evinde yapılan aramada saksı içerisine ekili vaziyette toplam beş kök hintkeneviri türü uyuşturucu madde bitkisi bulunarak emare olarak alındığını ifade etti. . Polis, zanlının gözaltına alınarak hakkında soruşturma başlatıldığını ifade ederek, 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
Polisin aktardığı olguları değerlendiren mahkeme her iki zanlı hakkında da 3 gün tutukluluk kararı verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2017, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473