banner564

Öldürüyordu

Gece yarısı kız arkadaşı ile tartışıp çevreyi rahatsız eden Ahmet Gömülü, kendisini uyaran Berk Özdenefe’yi 3 kez bıçakladı

Öldürüyordu
banner598

 Girne’ye bağlı Çatalköy’de dün sabaha karşı yaşanan olay herkesin can güvenliğinin tehlikede olduğunu gözler önüne serdi. 

Çatalköy sakini iki çocuk babası Berk Özdenefe, gece yarısı evinin yanında kız arkadaşı ile tartışan ve gürültü çıkararak çevreyi rahatsız eden Ahmet Gömülü’yü uyardığı için canından oluyordu.
Alkollü olduğu iddia edilen Gömülü, evinin yanında tartışmaması ve gürültü çıkarmaması için kendisini uyaran Özdenefe’ye bıçakla saldırıp, üç yerinden ağır yaraladı.
Yaralanan Özdenefe, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Cerrahi Servisi’nde müşahede altına alınırken, olaydan sonra kaçan Ahmet Gömülü dün akşam saatlerinde Lefkoşa’da yakalandı.
Polisten verilen bilgiye göre; olay dün saat 02.00 sıralarında Çatalköy'de Şht. Kamil Dimililer Caddesi üzerinde meydana geldi. Ahmet Gömülü ile kız arkadaşı Berk Özdenefe’nin evinin çok yakınında bir yerde bilinemeyen bir nedenden dolayı kavga ederken, çevreye rahatsızlık verdi. Bağırma çağırma seslerinden rahatsız olan Özdenefe, dışarı çıkarak Gömülü’yü uyardı.
Alkollü olduğu iddia edilen Gömülü, uyarılmaya sinirlendi ve üzerinde taşıdığı bıçakla Özdenefe’ye saldırdı. Özdenefe’yi göğüs, bel ve sağ bacağından yaralayan zanlı daha sonra olay yerinden kaçtı.
Olayda yaralanan Berk Özdenefe kaldırıldığı Girne Dr Akçiçek Hastanesi’nde yapılan ilk yardım tedavisinin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde sevk edildi. Özdenefe, yapılan tedavisi sonrası cerrahi servisinde müşahede altına alındı. Zanlı Ahmet Gömülü ise Lefkoşa'da tespit edilerek tutuklandı. Ahmet Gömülü, “katle teşebbüs ve ağır yaralama” suçlarından bugün mahkemeye çıkarılacak. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474