banner564

Letafet’te sahne alan Korhan, KKTC’nin 36’ıncı yılı münasebetiyle programına ‘Dillirga’ ile başladı

Coşku dolu bir gece

Letafet’te sahne alan Korhan, KKTC’nin 36’ıncı yılı münasebetiyle programına ‘Dillirga’ ile başladı
banner598

    Girne’nin gözde mekânlarından Merit Park Letafet Lounge Bar’da sahne alan, Cuma gecelerinin sevilen sanatçısı Korhan Saygıner, Girne gecelerini seslendirdiği hareketli parçalarıyla coşturmaya devam ediyor.

   Korhan Saygıner, KKTC’nin 36. Kuruluş yıl dönümünü sahnede Kuzey Kıbrıs’a özgü olan ‘’Dillirga’’ türküsü eşliğinde kutladı.
   Korhan Saygıner, geceye usta sanatçı Müslüm Gürses’ten ‘’Nilüfer’’ parçasıyla başladı ve ardından Sezen Aksu’nun ‘’Sarışınım’’, ‘’Zalim’’ parçalarıyla devam etti.
   Kış sezonunun başlamasıyla daha da çok hareketlenen Letafet Lounge Bar, Cuma geceleri sahne alan Korhan Saygıner ile capcanlı gecelerle ses getirmeye devam ediyor.
   Geniş repertuarıyla konukları iyice coşturan Saygıner, gerek enerjisiyle, gerek hazırladığı eşsiz repertuarıyla her zamanki gibi dinleyenlerinin beğenisini kazandı. 90’lı parçaların en efsane şarkılarını seslendiren Saygıner’e Letafet Lounge konukları tüm gece hep bir ağızdan eşlik etti.
    Korhan Saygıner her Cuma akşamı olduğu gibi gelen hafta 22 Kasım Cuma gecesi yine Merit Park Letafet Lounge Bar’da sahnedeki yerini alacak…


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473