banner564

Girne’de müthiş maç

Zirve mücadelesinde en önemli maç olarak görülen ve kazananın lider olacağı maçta nefesler tutulacak

Girne’de müthiş maç
banner598

 Yusuf YILDIZEV

K-Pet Süper Ligi’nin 10. hafta karşılaşmasında Pazar günü muhteşem bir maç sporseverleri bekliyor. Ligin yenilgisiz tek takımı Türk Ocağı ile ligimizin lideri Yenicami  Girne 20 Temmuz Stadyum’unda karşılaşacak. Ali Özer’in orta hakemliğini yapacağı karşılaşmada her iki takımda teknik adamlar görüşlerini Diyalog’a açıkladı.

Ahmet Dedekorkut: Liderliği geri almak istiyoruz
Geçtiğimiz hafta Lefke deplasmanında aldığı beraberlik ile liderliği Yenicami’ye kaptıran Türk Ocağı, alacağı 3 puan ile liderliği geri alma düşüncesinde. Tüm planlarını galibiyet üzerine yapan Türk Ocağı’nda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.     
Sezon başından beri düşündüklerini sahaya yansıttıklarını belirten Ahmet hoca, mutlak 3 puanın peşinde olduklarını, zorlu bir karşılaşma olacağının bilincinde olduklarını, Yenicami’nin çok iyi bir takım olduğunu, izleyicilere keyifli bir maç izleteceklerini belirtti. 

Özgü Bayraktar: Liderliğe devam etmek istiyoruz
Tüm yaşanan sıkıntılara rağmen geçen hafta zorlu Cihangir karşılaşmasında aldığı galibiyet ile liderliğe yükselmeyi başaran Yenicami’de, moraller yüksek ancak sakatlıkların fazla oluşu sıkıntılar yaratıyor. Tansel, Hasan Celil, Salih Güvensoy’dan yoksun sahaya çıkacak olan Yenicami’de liderliği devam ettirmek için 3 puanı kazanmak ana hedef. Kıran kırana bir maça çıkacaklarını belirten Özgü hoca, şu ana kadar gösterdiği performans ile Türk Ocağı’nın ligin en flaş takımı olduğunu ve bunun kesinlikle tesadüf olmadığını ancak bu maça çok iyi hazırlandıklarını ve galibiyet alacaklarına inandıklarını vurguladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473