banner564

Ölüm yolunda denetim artırıldı

Bakanlar Kurulu tarafından alınan karara uymayan ağır vasıta sürücülerine polis göz açtırmadı

Ölüm yolunda  denetim artırıldı
banner598
Onur ULAĞ
Ülke genelinde büyük üzüntüye neden olan 3 cana mezar olan Girne-Değirmenlik arasındaki yolda dün polis ekipleri tarafından ağır vasıtalar kontrol edildi.
Bakanlar Kurulu kararı ile Tır, kamyon gibi ağır yük araçlarının sabah 07.30-09.00, öğleden sonra, 15.30-17.00 saatleri arasında trafiğe çıkmaları yasaklanmıştı. 
Dağ yolunda dün kontrol yapan polisler yasağa uymayan ağır vasıta sürücüleri hakkında ileri işleme gitti.
Polis denetiminde çok sayıda aracın kurala uymayarak, yasaklı saatlerde trafiğe çıktığı gözlemlendi.

Gürcafer: Karar iptal edilsin
Öte yandan Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, iş araçlarının trafikte seyrini düzenleyen Bakanlar Kurulu kararının iptal edilmesini istedi.
Gürcafer yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu Bakanlar Kurulu kararının yalnızca inşaat sektörünü değil tüm ekonomiyi alt üst edeceğini iddia etti.
Gürcafer, kararın iptal edilmemesi halinde devam etmekte olan tüm işleri durduracaklarını kaydetti.
“Hükümet sorunun özüne inmek ya da köklü çözümler üretmek yerine bir günah keçisi seçerek yola devam etmeyi tercih etmiştir” diyen Gürcafer, sorun iş araçlarıymış gibi gösterilerek alınan Bakanlar Kurulu kararının tüm ekonomiyi alt üst ettiğini yineledi. 
Gürcafer, “Araştırmadan yoksun bu kararın zaten dövizin dalgalanmasından dolayı olumsuz etkilenmiş olan inşaat sektörüne daha fazla zarar vermeden iptal edilmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2016, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474