banner564

Omuzu kırıldı

Aşıklar Yolu’nda direksiyon hakimiyeti kaybedilen araç 15 metreden hendek içerisine düştü, 23 yaşındaki sürücü Recep Biten yaralandı

Omuzu kırıldı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da Aşıklar Yolu üzerinde dün gece saat 23.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, 15 metre yükseklikten hendek içerisine düşen araç sürücüsü 23 yaşındaki Recep Biten yaralandı.
Aşırı sürat ve dikkatsizlik nedeniyle gerçekleştiği öğrenilen kazadan sonra hastaneye kaldırılan sürücünün hayati tehlikesinin olmadığı, omzunun kırıldığı bildirildi.
Polisten alınan bilgiye göre dün gece saat 23.30 sıralarında Recep Biten isimli sürücü yönetimindeki EP 136 plakalı araç ile Aşıklar Yolu üzerinde seyrettiği esnada aşırı sürat ve dikkatsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti.
Direksiyon hakimiyeti kaybedilen araç yolun solundan çıkan araç  15 metre yükseklikten hendek içerisine savruldu.

Hayati tehlikesi yok
Kazadan sonra hurda bir demir yığınına dönen otomobilden sağ kurtulan sürücü Recep Biten yaralı vaziyette Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Hastaneden, Recep Tiken’in omzunda kırıklar oluştuğu ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2016, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473