banner564

Önce ormana sonra otele 

Evden kaçan 14 yaşındaki kızla cinsel ilişkiye giren sanığın hapislik cezası 20 aydan 4 yıla çıkarıldı

Önce ormana sonra otele 
banner598

 Suna ERDEN

Evden kaçan 14 yaşındaki kızı önce ormana daha sonra bir otele götürüp cinsel ilişkiye giren iki sanıktan biri olan Gökhan Yoldaş hakkındaki istinaf başvurusu karara bağlandı.
Gazimağusa Ağır Ceza Mahkemesi kararıyla 20 ay hapis cezasına çarptırılan sanığın davasını istinafa taşıyan savcılığın başvurusu değerlendirildi. Yargıtay Ceza Heyeti,  Başsavcılığın dosyaladığı istinafı kabul etti. Dava dosyasını değerlendiren Yargıtay Ceza Heyeti, alt mahkemenin sanık için verdiği 20 ay hapis cezasını hatalı buldu. Heyet, oy çokluğu ile sanığın cezasını 20 aydan 4 yıla yükseltti.

Davanın geçmişi
Gazimağusa’da 10 Şubat 2018 tarihinde evden kaçan 14 yaşındaki kızı aracına bindirip ormanlık alana götüren sanık Gökhan Yoldaş, burada onunla bir kez ilişkiye girmişti. 
Sanık daha sonra 14 yaşındaki kızı bir otele götürüp orada da cinsel ilişkiye girmişti. 
Kız çocuğu ile iki kez ilişkiye giren sanık daha sonra arkadaşı Murat Kasım Panoğlu’nu telefonla arayıp, otele çağırıp odanın anahtarını vermişti.
Panoğlu da odaya girerek kızla cinsel ilişkiye girmişti.
Sanıklar  “16 yaşından küçük çocuklara cinsel tecavüz”, “Cinsel dokunulmazlığını ihlal amacıyla alıkoyma”, “Cinsel istismar” ve “Cinsel saldırı” suçlarından yargılanmış, Gökhan Yoldaş 20, sanık Murat Kasım Panoğlu da 17 ay hapis cezası almıştı. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
OSMAN ERYAŞAR
OSMAN ERYAŞAR - 5 yıl Önce

OLAYDA ADI GEÇMEYEN OTELE DE DAVA AÇILMALI VE CEZA KESİLMELİDİR.

ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

SOKAKLARDA, 1 MİLİMETRE ŞORT GİYEREK ERKEKLERİ TACİZ EDEN KADIN VE KIZLARA , MÜEBBET HAPİS İSTEMİ, HAYASIZLIK APARTMAN BOYU, BABALAR ÇOK BOYNUZLU !!!BOYNUZLULAR ÜLKESİ,OLMUŞ BURASI.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473