banner564

Orkun Bozkurt bayramı evinde geçirecek

Yoğun bakımda çıkan Orkun Bozkurt taburcu oldu, dostlarıyla hasret giderdi

Orkun Bozkurt bayramı evinde geçirecek
banner598
Serap Turan EVRAN
Solunum yetmezliği şikayetiyle kaldırıldığı Yakın Doğu Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’ndeki tedavisi sona eren Orkun Bozkurt önceki gün taburcu oldu. Sağlık durumu günden güne iyiye giden Bozkurt, bayramı evinde geçirecek olmanın mutluluğunu yaşıyor. 
Sosyal paylaşım sitesinde kendisine ait olan hesabından taburcu olmadan birkaç saat önce “ben iyiyim” dercesine fotoğraflar paylaşan Bozkurt’un şimdilerde morali yerinde. Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği eski başkanı Orkun Bozkurt’u hastanede kaldığı süre zarfında yakın dostları da bir an olsun yalnız bırakmadı. Taburcu olmadan saatler önce arkadaşları tarafından hazırlanan, kendisinin de karikatürünün olduğu balonların fotoğraflarını paylaşan Orkun’un mutluluğu görülmeye değerdi. 

Orkun Bozkurt’un morali yerinde
Telefonla ulaştığımız Kıbrıs Türk siyasetinin önde gelen isimlerinden İsmail Bozkurt da oğlu Orkun’un son durumu hakkında gazetemize bilgi verdi. İsmail Bozkurt,  “Orkun’un sağlık durumu daha iyi. Cuma günü öğleden sonra taburcu edildi. Bayramı evde geçirecek. Evde bir süre tedavisi devam edecek. Zaman zaman da doktor kontrolü olacak. Ama genel olarak durumu da morali de iyi” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2014, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473