banner564

Örnek bir iş insanıydı

Ticaret hayatının sembol isimlerinden, ANK LTD’nin direktörlerinden Ahmet Türkoğlu son yolculuğuna uğurlandı

 Örnek bir  iş insanıydı
banner598
Melin DOBRAN
Lefkoşa’da ikamet eden ve ülkemizin tanınmış iş adamlarından olan, 94 yaşındaki Ahmet Türkoğlu, sevenlerine veda etti. Eti ürünlerinin distribütörlüğünü yapan, Ahmet & Nafi Kardeşler (ANK) LTD’nin direktörlerinden olan Ahmet Türkoğlu’nun vedası, herkesi yasa boğdu. Kıbrıs Türk iş dünyasının sembol kuruluşlarından birisi olarak tarihteki yerini alan Ahmet&Nafi Kardeşler, 1974 öncesinde de ticaretle uğraşıyordu.
Kıbrıs Türk insanının çalışkanlığı ve üretkenliğine örnek olacak işlere imza atan Ahmet&Nafi Kardeşler’in, sadece Kıbrıslı Türkler değil Kıbrıslı Rumlar arasında da hatırı sayılır bir müşterisi vardı.
Gıda ürünleri üzerine yıllarca ticaretle uğraşan Ahmet Türkoğlu, toplum tarafından sevilen bir isimdi.
Yardımseverliği ve vatan aşkı ile örnek bir insan olan Ahmet Türkoğlu’nun vedası ülke genelinde üzüntü yarattı.

Üst düzey katılım oldu
Aile yakınlarından alınan bilgiye göre Türkoğlu, yaşlılıktan dolayı hayatını kaybetti. Türkoğlu’nun cenazesi, dün İsmail Safa Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Lefkoşa Mezarlığı’nda toprağa verildi. Ahmet Türkoğlu’nun cenazesine 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, bazı milletvekilleri, iş dünyasından çok sayıda seveni katıldı.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2018, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474