banner564

Özersay: Bu kez sessiz çoğunluk konuşacak

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Kudret Özersay, “Vatandaşların aynı yüzleri görmekten, aynı başarısızlıklara tahammül etmekten bıktığını, nisan ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde şahsi menfaatleri uğruna bugün etrafta görünenlerin değil, sessiz çoğunluğun konuşacağını ve gerçek değişimi sağlayacağını” söyledi.

Özersay: Bu kez sessiz çoğunluk konuşacak
banner598
Yapılan açıklamaya göre Kudret Özersay, Alsancak ile Lapta’da vatandaşlarla bir araya geldi.
Nisan ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde şahsi menfaatleri uğruna ‘etrafta görünenlerin değil, sessiz çoğunluğun’ konuşacağını ve gerçek değişimi sağlayacağını ifade eden Özersay, “Memleketin gerçek sahipleri, partizanlıktan ve hukuksuzluktan nemalananlar değil, siyasi görüşü ve siyasi partisi ne olursa olsun çocuklarının geleceğinden kaygı duyan sıradan vatandaşlardır, halktır. Arkamda bir partinin ya da menfaat gruplarının olmasındansa yanımda halkın olmasını tercih ederim” dedi.
Bugün ülkenin pek çok yerine giderek vatandaşlarla birebir görüştüğünü, dinlediğini ve gözlemlediğini söyleyen Özersay, particilik ve adam kayırmacılık nedeniyle herkesin devlete olan güvenini ciddi şekilde yitirdiğini, bugün ortak paydalardan birinin artık bu tür uygulmalara son verilmesi gerektiği nokasında ortaya çıktığını söyledi.
Bölge ziyaretlerine Alsancak’tan başladığını belirten Özersay, Alsancak bölgesinin kendisi açısından önemine değindi. 
Özersay, Kıbrıs Türk tarafının bir çözüm vizyonu ile kendi önerilerini kendisinin geliştireceği, yapıcı bir vizyonla müzakere masasında aktör olarak bulunacağı, her zaman devrede olarak kendi geleceğini ilgilendiren her konuda haklarını kendisinin savunacağı ve meseleleri Türkiye’ye havale etmeyeceği bir yapıya ihtiyaç duyduğunu; bunu sağlayacak olanın da müzakerelerde tecrübe sahibi yeni bir liderlik olduğunu vurguladı. 

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2015, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473