banner564

Özersay: Gerçek bir değişimi sağlayacağım

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Kudret Özersay, sivil toplum örgütleriyle yaptığı temaslar çerçevesinde Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acentaları Birliği ve İşadamları Derneği’ne ziyaretlerde bulunarak vizyonunu anlattı.

Özersay: Gerçek bir değişimi sağlayacağım
banner598
Özersay ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmalarda Kıbrıs Türk halkının ihtiyacı olan şeyin göstermelik değil, gerçek bir değişim olduğunu söyleyerek, aynı şeyleri tekrarlamak ve durumu idare etmek için aday olmadığını, gerçek bir değişimi sağlayacağını belirtti.
Yapılan açıklamaya göre, seçilmesi halinde bir cumhurbaşkanı olarak, görevlerini yerine getirirken hükümetlerin ya da siyasi parti yöneticilerinin değil halkın yararını esas alacağını belirten Özersay, “Çünkü benim önceliğim vatandaşın yararıdır, ülkenin yararıdır” dedi.
Turizm konusunda bir master planının hayata geçirilmesi ile bir takım sorunların önlenebileceğine de dikkat çeken Özersay, Güney Kıbrıs ile yapılacak bir takım girişimlerle turist akışının sağlanabileceğini belirtti.
Cumhurbaşkanının bağımsız ve tarafsız olması gerektiğine vurgu yapan Özersay, siyasi partilere olan güvensizlikten dolayı partilerin içerisinde rahatsızlıklar olduğunu dile getirerek, belediye seçimlerinde yaşananları örnek gösterdi.
Özersay, “Vatandaşın kendisi bu görev ve bu ülke için en iyisi kimse onu seçmelidir” diyen Özersay “bu seçim siyasi partilerin değil, vatandaşın seçimi olacak” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2015, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474