banner564

Özkardaş: Bu fırsat iyi değerlendirilmeli

Özkardaş, “Yeni hükümet, halkın beklentisi olan konuların bir kısmını dahi yerine getirirse, güvensizlik iyimserliğe dönüşebilir” dedi

Özkardaş: Bu fırsat iyi değerlendirilmeli
banner598
Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası Başkanı Mehmet Özkardaş, yeni hükümetin, halkın beklentisi olan konuların bir kısmını dahi yerine getirirse, hem partilere, hem de siyasete olan güvensizliğin iyimserliğe dönüşebileceğini söyledi.
Özkardaş yaptığı yazılı açıklamada, yeni hükümetten beklentilerini dile getirerek, Tüm halkın Ramazan Bayramı ile 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nı kutladı.
Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler ile Ulusal Birlik Partisi’nin yakaladıkları fırsatı çok iyi değerlendirmesi gerektiğini vurgulayan Özkardaş, öncelikle, tüm yolsuzlukların ve usulsüzlüklerin dosyalarının açılarak, hesabının sorulması ve “ Nerden Buldun Yasası”nın hayata geçirilmesi gerektiğine dikkat çekti.
Özkardaş, özelleştirme adı altında yapılanların hesabının sorulması gerektiğini ifade ederek, “Göç Yasası” olarak nitelendirilen Kamu Çalışanlarının Aylık Maaş, Ücret ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi Yasası’nın kaldırılması gerektiğini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2015, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474